Innhold

FFA årskonferanse 2018 - Forskning funker

Programmet

Forskningspolitikken settes under lupen – hvordan kan forskning bidra i enda større grad til konkurransekraft, bærekraft og løsning av samfunnets utfordringer?

Revisjon av Langtidsplanen, OECDs anbefalinger for det norske forsknings- og innovasjonssystemet og instituttevalueringene danner bakteppet for FFAs årskonferanse 2018. Tiden er inne for å avlive myter, tydeliggjøre målene og utfordre forskningspolitikken på hva som skal til for at den anvendte forskningen og forskningsinstituttenes potensiale får full effekt i samfunnet. Ikke minst vil vi høre hva brukerne av forskningen etterspør, hvordan få størst mulig avkastning av forskningsinvesteringene i form av nye arbeidsplasser, bedre tjenesteløsninger, ny politikk?

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø åpner konferansen, direktør i Forskningsrådet John-Arne Røttingen, Stein Lier Hansen fra Norsk Industri og Harald Gjein fra Mattilsynet deltar sammen med bl.a. stortingspolitikere, instituttledere og representanter fra departementer og Forskningsrådet.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: