Abelia

Innhold

Aktuelt: Hvor trykker skoen mest - kapital, kunnskap eller kunder?

Hvordan kan Norge skape flere nye vekstbedrifter? Tilgang på kapital er avgjørende. Abelia inviterer til næringslivsmøte i Bergen for diskutere hvordan vi bedrer tilgangen på kapital.

Norge er eneste land i Norden som har større tilgang på vekstbedrifter enn på kapital som kan sørge for at de vokser. Endringen kommer ikke før vi bygger et bedre fungerende kapitalmarked for vekstbedrifter. Kapitaltilgangsutvalget leverte sine anbefalinger til regjeringen tidligere i år, og 1. juli er høringsfristen for deres innstilling. Vi inviterer til et møte for å diskutere og høste innspill fra bedriftene, innovasjonsmiljøene og investorene.

Du møter blant annet medlem av Kapitaltilgangutvalget Maria Borch Helsengreen, som til daglig leder EYs konsulentvirksomhet i Bergen og har bakgrunn fra TV2 og styreverv i en rekke børsnoterte selskaper og Kåre Bottolfsen i TicketCo, teknologi-selskapet fra Bergen som er i ferd med å slå seg opp i ett av verdens største billettmarkeder, men ser til utlandet for å vokse enda mer. I tillegg kommer Olav Rune Øverland, fra det nye fondet Oceanview Venture Capital. 

Program

08:00 Registrering og servering

08:15 Velkommen ved moderator Daniel Ras Vidal, Abelia.

08:20 Innlegg ved Maria Borch Helsengreen fra Kapitaltilgangutvalget om deres analyse og konklusjoner.

08:30 Innlegg ved Kåre Bottolfsen i TicketCo om hvordan det oppleves fra bedriftenes side.

08:45 Innlegg ved Olav Rune Øverland i det nye fondet Oceanview Venture Capital om behovet for tilgangen på kapital.

09:00 Panelsamtale med Kåre Bottolfsen, Maria Borch Helsengreen, Olav Rune Øverland og Anders Haugland, administrerende direktør i Bergen Teknologioverføring og styreleder i Foreningen for Innovasjonsselskaper i Norge (FIN).

09:25 Spørsmål fra salen og avslutning.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: