Abelia Open collage 2
Abelia Open Del 3

13:00

Håkon Haugli

13:15

Elise By Olsen

Elise By Olsen (18) representerer internett-generasjonen, og har allerede hatt en lang internasjonal karriere. Olsen kommer til Abelia Open for å snakke om selvledelse og nye arbeidsformer vi vil se mer av fremover.

13:25

Marie Nielsen og Trond Riiber Knudsen

Hva fikk Marie Nielsen til å velge å starte en papirgjenvinningsbedrift i Etiopia og hva ser Trond Riiber Knudsen etter når han investerer? Begge har minst to ting til felles: De har vært ledere i McKinsey og er begge involvert i Penda Manufacturing – hun som grunnlegger og daglig leder, han som investor. Marie Nielsen vant E24s kåring Ledertalentene 2017, og kommer rett fra Etiopia til Abelia Open.

Abelia Open del 2

14:00

Finansminister Siv Jensen

Finansministeren forteller om sin reise som partileder og gir oss et innblikk i fremtidens næringsliv.

 

14:20
Dag O. Hessen

Dag O. Hessen innleder til samtale med et foredrag som tar utgangspunkt i Yuval Noah Hararis bøker de kjente verkene «Sapiens» og «Homo Deus». Hva ligger til grunn for menneskets utvikling? Samtalegruppen tar opp problemstillinger knyttet til individet og ledelse av individer i et historisk perspektiv. Hvordan forholder mennesket seg til endringene som nå skjer og hvilken betydning har det for lederrollen fremover? Dag O. Hessen leder samtalen der du også møter Fredrik Gulowsen fra Nyby, Ylva Lindberg fra Sigla og Trine Dreyer fra Aurora Verksted.

Abelia Open del 1

15:20

Camilla Tepfers

Camilla Tepfers er partner og gründer i rådgivnings- og analyseselskapet inFuture. Hun har jobbet med fremtidsanalyser, digitalisering og innovasjon de siste 20 årene. Tepfers kommer til Abelia Open for å snakke om de viktigste trendene de neste årene, hvilken kompetanse det vil kreve og hvilken betydning det har for ledelse. Tepfers vil lede en samtale om hvordan norske ledere kan møte utviklingen, og får med seg Sigve Brekke fra Telenor, Alexandra Bech Gjørv fra SINTEF, Elisabeth Tørstad fra DNV GL, Inge Jan Henjesand fra Handelshøyskolen BI og Håkon Haugli fra Abelia.

Hagefest AO

Klokka 16.00 inviterer vi til hagefest med gatemat, mingling og DJ-jentene  Skjør i skjørt som spiller musikk du trodde du hadde glemt. "Skjør i skjørt" handler ikke om å være svak, men om å være ivrig på dansegulvet. De avslutter dagen med topp stemning!

#005