Innhold

  • Abelia
  • Abelia Open: Fremtidens ledelse

Abelia Open: Fremtidens ledelse

Nyhet, Ledelse

Publisert

Bilde av referansegruppen til Abelia Open 2018.

Abelia Open 2018 har satt sammen en egen referansegruppe som skal komme med innspill til tema og konseptutvikling. Fra venstre Øystein Fjeldstad fra Handelshøyskolen BI, Guro Emilie Næss Sverreng fra Sweco, Nina Sundby fra Telia, Kristina Tuhus fra Nyby og Trine Dreyer fra Aurora Verksted. Mads Simonsen fra Ducky er også med i gruppen.

– Vi har valgt et tema som er aktuelt for alle som er i arbeidslivet, til og med hvis du er statsminister, sier Tonje Ørnholt i Abelia.

Hun kan notere at nettopp Erna Solberg er første innleder som er klar for årskonferansen Abelia Open fredag 8. juni i Næringslivets Hus i Oslo.

– Fremtiden vil se annerledes ut. Ny teknologi og nye innovasjoner vil prege samfunn og næringsliv på en helt annen måte enn vi kan forutsi i dag. Derfor er det naturlig at vi også utforsker alternative former for ledelse, sier Tonje Ørnholt som er prosjektleder for møteplasser i Abelia.

Uformelt og interaktivt

Hun forteller at de ønsker å gå litt bort fra det klassiske konferanseformatet.

– Derfor inviterer vi til en uformell og interaktiv konferanse der vi skal diskutere fremtidens lederkompetanse sammen med våre medlemmer både på scenen og i salen. Etterpå tar vi med oss diskusjonene ut i hagen, sier Ørnholt og sikter til hagefesten i forlengelsen av konferansen – hvor man kan fortsette de gode samtalene.

Denne uken inviterte Abelia et utvalg av medlemmene til en workshop for å få deres perspektiver på årets tema og ideer til utvikling av konseptet. I denne referansegruppen sitter Kristina Tuhus fra Nyby, Mads Simonsen fra Ducky, Guro Emilie Næss Sverreng fra Sweco, Nina Sundby fra Telia, Øystein Fjeldstad fra Handelshøyskolen BI og Trine Dreyer fra Aurora Verksted.

Bred medlemsmasse

– Referansegruppen består av veldig flinke folk som viser bredden i Abelias medlemsmasse. Vi er veldig glade for få å få deres tanker og ideer om utøvelse av fremtidens ledelse og hvordan arbeidslivet vil se ut, sier Ørnholt.

De neste månedene vil stadig flere innledere bli annonsert på abelia.no/open. Hvis du har innspill eller spørsmål til konferansen er det bare å ta kontakt med tonje@abelia.no.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Vi teller ned til Abelia Open 2020

  • 0dag
  • 0time
  • 0minutt

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: