Trendkonferanse gir unikt innblikk i fremtiden

Illustrasjon - Future Laboratory

Forretningsmodellen til The Future Laboratory er å gi virksomheter tilliten til å ta avgjørelser i dag som vil skape økonomisk, miljømessig og sosial vekst i morgen. Foto: The Future Laboratory

Hvordan vil globale trender påvirke Norge? The Future Laboratory gir deg svarene på Abelias trendkonferanse i Oslo 8. desember.

På Abelias Trendkonferanse presenterer den velkjente konsulentvirksomheten The Future Laboratory eksklusive analyser om hvordan globale utviklingstrekk påvirker Norges næringsliv og samfunn.

Innleder Tom Savigar, seniorpartner i The Future Laboratory, er kjent for å ha en inspirerende formidlerevne. Med forståelse for norske forhold vil Savigar og hans kolleger ta deg med på en reise inn i fremtiden. Du vil se 2018 i bakspeilet, men også se enda lenger fram.

Verdifull innsikt

Forståelse og tolkning av omverdenen er nyttig for alle. Line Goplen Höfde, fagsjef for rådgivernæringen i Abelia, mener brede trender ofte påvirker oss i Norge mer enn vi kanskje innser.

– Det å forstå og reagere på endringer i omverdenen kan være avgjørende for mange bedrifter, sier hun.

Tom Savigar er seniorpartner i The Future Laboratory, som har kontorer i London, Melbourne og New York. Foto: The Future Laboratory.

Gisle Mariani Mardal, leder for design og merkevare i Abelia, mener den internasjonale ekspertisen vil gi Abelias medlemmer konkret verdi. Savigar ønsker å utvikle tjenester for norsk næringsliv og vurderer Abelia som en strategisk partner i dette arbeidet.

Tverrfaglig relevans

Konferansen ønsker å samle bredden i Abelia sine bedrifter og miljøer, med fokus på samfunnsutvikling og framtidssituasjoner.

– Innovasjon skjer på tvers av miljøer. Det er verdifullt å dele innsikt selv om vi gjerne ser ulikt på løsningene. Særlig med tanke på å tilrettelegge for et dynamisk og fremtidsrettet miljø, sier Mardal.

Meld deg på nå for å sikre deg plass på Abelias Trendkonferanse – Norway Futures!

Lurer du på noe? Kontakt oss!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: