Innhold

Innovation Challenge - Jakten på Norges beste innovasjonsprosjekt

Er du og ditt selskap Norges råeste innovatør? Send inn dine beste innovasjonsprosjekter her!

I samarbeid med E24 går STARTUPLAB, Abelia, NHO, FIN og DIGITALNORWAY sammen om å kåre ”Årets innovasjonsprosjekt”. Hvorfor? Fordi vi mener det er på tide å fremheve heltene som fornyer norsk næringsliv gjennom lanserte og lønnsomme innovasjoner.

Vinnerne og de nominerte presenteres på ”Corporate Innovation Day” – stormønstringen for innovasjon i etablerte selskaper som arrangeres under Oslo Innovation Week 27. september.

En jury bestående av STARTUPLAB, NHO, Abelia, FIN, Oslotech og DIGITALNORWAY vil innen utgangen av august nominere de 5 beste prosjektene. Prosjektene vil bli profilert i E24 og av arrangørene både i forkant og under Corporate Innovation Day i september.

Vinneren får en vekstpakke verdt 200 000 kroner. Denne inneholder deltakelse i StartupLabs nye innovasjonsprogram for etablerte bedrifter. De fem beste innovasjonsprosjektene blir invitert til å holde innlegg på Corporate Innovation Day, og vil bli presentert i E24. 

Meld på ditt innovasjonsprosjekt her!

Kriterier for prisen er følgende:

  • Prisen gis for gjennomføring av konkrete innovasjonsprosjekter som har gitt betydelig økt omsetning og resultat for bedriften (målt i kronebeløp)
  • Resultatene skal vært oppnådd i perioden 1.1.2016 til 1.6.2017. Innovasjonen skal i hovedsak være lansert/utviklet i løpet av de siste 10 årene.
  • Prosjektet skal ha reell innovasjonshøyde mht teknologi, forretningsmodell eller anvendelse i markedet. Det kan være et nytt produkt, tjeneste eller en ny og forbedret prosess eller forretningsmodell.
  • Prosjekter med internasjonalt gjennomslag og/eller potensial vil ha en fordel i utvelgelsen.
  • Prosjektet skal ha utgangspunkt i et norsk selskap, eller den norske delen av et internasjonalt selskap.
  • Norske selskaper kan nominere prosjekter som er skapt ut fra internasjonale produkter og lanseringer.

Meld på ditt innovasjonsprosjekt her!

Har du spørsmål om kåringen – send oss en e-post!

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: