Corporate Innovation Day 2017

Corporate Innovation Day er en del av Oslo Innovation Week og samler 27. september opptil 700 av Norges ledende innovatører i en spektakulær dome ved Forskningsparken i Oslo.

#CID2017 er en møteplass for ledere, innovatører, gründere, forskere og studenter som vil være med å skape fremtidens vinnerbedrifter!

På konferansen dykker vi bak alle "buzz-words", for å gi deg innsikt i hvordan de nye vinnerne skapes i skjæringspunktet mellom ulike bransjer. Vi vil også presentere de skjulte innovatørene i norsk næringsliv – vinnerne av årets Innovation Challenge.

I tillegg møter du ledende internasjonale tenkere, entreprenører og ledere fra næringsliv og akademia. Etablerte bedrifter har mulighet for matchmaking med oppstartsselskaper gjennom å delta på Meet Corporates og du får mulighet til å fordype deg gjennom fem Special workshops på tampen av dagen.

Arrangementet begynner om

  • 0dag
  • 0time
  • 0minutt

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: