Abelia

Innhold

Innovasjonsdrevet merkevarebygging

Hvordan kan bedrifters arbeid med innovasjon bidra til styrket merkevareposisjon?

Arrangementet er avholdt

Abelia inviterer deg som arbeider med innovasjon eller merkevarebygging til et seminar som vil bringe disse to aspektene sammen. Målet er å få til en idéutveksling på tvers av alle deltakerne for å lære mer om hvordan bedrifter arbeider med innovasjonsarbeid, samt hvordan nye produkter, tjenester og forretningsmodeller kan bidra til å styrke merkevarene.

Du møter:

Brand Valley er et strategisk rådgivningsfirma som ble etablert i London i 2011, og har hatt kontor i Oslo de siste tre årene. De leverer forskningsbasert rådgivning, kurs og publikasjoner innen innovasjon, merkevarebygging og design. Les mer om Brand Valley her:

Shortcut er Norges ledende appbyrå med over femti ansatte og med fortsatt kraftig vekst. I team med Norges største bedrifter har de levert kvalitetsapper i ti år – Alltid med fokus på hva appen faktisk skal gjøre og hva de som skal bruke den egentlig trenger. Les mer om Shortcut her:

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: