Abelia

Innhold

Avtale mellom NHO/Abelia og Utdanningsforbundet

Nyhet, Lønn og tariff, Utdanning, Arbeidsliv

Publisert

#205

NHO og Abelia har i dag blitt enig med Utdanningsforbundet om en hovedavtale og overenskomst for skoler som er godkjent etter friskoleloven. Avtalen innebærer at streiken ved Skagerak International School er over.

- Avtalene sikrer at friskolene som er organisert i Abelia får en rettmessig plass i det organiserte arbeidslivet, sier styreleder Knut Erik Beyer-Arnesen i Forum for Friskoler.

Streiken avsluttes

Samtidig avsluttes streiken ved Skagerak International School, som i dag har undertegnet en lokal særavtale med utgangspunkt i den inngåtte hovedavtalen og overenskomsten mellom NHO/Abelia og Utdanningsforbundet.

Les også: Streik ved Skagerak International School

- Jeg er fornøyd med resultatet. Vi har fått en avtale som sikrer skolene nødvendig fleksibilitet, og den vil kunne danne et godt grunnlag for et utdanningspolitisk samarbeid både lokalt og sentralt, sier Beyer-Arnesen.

Normal undervisning etter påske

- Vi gleder seg over at elevene ved Skagerak International School nå får tilbake sine lærere, og at normal undervisning kan gjenopptas rett over påske, sier direktør Hans Jørgen Firing ved Skagerak International School.

 

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: