Innhold

Dette er STAR

Programmet er basert på forskning og praktisk erfaring og handler om endringsarbeid i hele virksomheten. STAR bygger på rapporten «Fra ord til handling», som er laget av Arbeidsforskningsinstituttet og finansiert av NHOs Arbeidsmiljøfond.

Programmet inneholder fire aktiviteter:
1. Bedriftssamlinger

Første fellessamling belyser hvordan HR-funksjonen aktivt bidrar til kjønnsbalanse. Tema er systematisk målrettet endring, design, gjennomføring og måling av tiltak og hvordan møte intern motstand.

Andre fellessamling belyser hvordan kommunikasjon aktivt kan brukes. Temaer er aktuell argumentasjon for kjønnsbalanse, retorikk, story telling og intern/ekstern kommunikasjon.

Tredje fellessamling belyser hvordan toppledelse aktivt bidrar til kjønnsbalanse. Tema er strategisk tenkning og lederprinsipper.

Hver bedrift velger ut de aktuelle lederne for hver samling. Deltakerne lytter til forskning og erfaring og jobber aktivt med mål, strategi, og handlingsplaner i dialog- og temakafeer, rollespill, diskusjons- og utvekslingsgrupper.

2. Strategisk bedriftsrådgivning

STARs ekspert på kjønnsbalanse kommer på bedriftsbesøk og deltar i diskusjoner samt gir strategiske, skreddersydde råd for effektivt å oppnå kjønnsbalanse.

3. Internseminar

Det arrangeres to internseminarer for kvinnelige ledertalenter ute i den enkelte bedriften. Temaer som belyses er meningsfylt og bærekraftig lederkarriere, selvrefleksiv ledelse og kommunikasjon og gjennomslagskraft. Målet er bedre karrieremanøvrering.

4. Individuelle samtaler

Retter seg mot utvalgte kvinnelige ledertalenter, og foregår etter anerkjente metoder. Samtalene handler om å finne en trygg plattform i karriereutviklingen. Temaer er kommunikasjon og gjennomslagskraft, ledelse og intern karrieremanøvrering.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: