Abelia

Innhold

Stine Lise Hattestad Bratsberg, Pure Consulting

Abelialederen, Ledelse

Publisert

Den tidligere kulekjøreren Stine Lise Hattestad Bratsberg har et konkurranseinstinkt som sitter i ryggmargen. Nå jobber hun for å vinne anbud og få kundene til å skinne.

Fakta om Pure Consulting

Pure Consulting har spesialisert seg på å gjøre strategier for bærekraft/samfunnsansvar og sosial ansvarlighet levende og lønnsomme. De har utviklet en arbeidsprosess med tilhørende verktøy som sikrer at arbeidet blir forretningsnært og forankret, etterlevd, kjent og evaluert. Rådgiverne i Pure har alle erfaring og kompetanse innen utvikling og implementering av bærekraftstrategier /samfunnsansvarlige strategier fra en lang rekke selskap. Selskap som jobber både i Norge og internasjonalt.

Les mer om Pure Consulting på deres nettsider.

Hva er din ledelsesfilosofi?

Min ledelsesfilosofi er enkel. Jeg lever etter prinsippet "rette pøkker". Jeg ønsker å være en leder som lytter og inkluderer, men samtidig er klar i min tale. Det skal ikke være tvil om hva jeg forventer av mine kolleger og jeg ønsker heller ikke at det skal være tvil om hva de forventer av meg.

I Pure har vi kun en verdi og det er "hel ved". Et godt gammeldags uttrykk. Kan vi levere jobber som er "hel ved" og kan vi alle oppføre oss slik at våre kunder og samarbeidspartnere omtaler oss som en gjeng med fagfolk av "hel ved" er jeg tilfreds.

Kan du gi et eksempel på når du har lykkes?

I jobbsammenheng kan jeg oppsummere det å lykkes i to punkter:

  • Det er når jeg får våre kunder til å skinne
  • Det er når vi vinner anbud

Gjør vi jobber som gjør våre kunder gode så har vi lykkes. I tillegg er det bare å innrømme at mitt konkurranseinstinkt sitter i ryggmargen. Det blomstrer opp i en hver konkurransesituasjon.

Kan du gi et eksempel på noe du ikke fikk til?

Det er selvfølgelig mye man ikke får til også, men for meg er det viktig å gå tre ekstra runder før jeg gir meg. Jeg har kanskje for mye tro på at man får til ting bare man jobber hardt nok. Hvis jeg skal nevne noe jeg personlig opplevde som svært mislykket var det et foredrag jeg holdt en tid tilbake hvor all teknikk gikk helt feil. Det var ikke min skyld, men det var min skyld at jeg ikke klarte å holde hodet kaldt. Glemme presentasjonen å holde foredraget uten den.

Har du et forbilde som leder?

For meg er CEO Øyvind Eriksen i Aker ASA et forbilde. Jeg har hatt gleden av å jobbe mye for Aker helt siden 2010. Øyvind har en enorm kapasitet, et svært klokt hode, er analytisk men evner også å være kreativ. Mellom oss er det alltid "rette pøkker".

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: