Abelia

Innhold

Grunnkurs i arbeidsmiljø

Nyhet, HR og HMS

Publisert

To damer som smiler mot hverandre

Vi tilbyr nytt grunnkurs i arbeidsmiljø i samarbeid med Stamina Helse. Foto: Heidi Dokter

Nyhet: Abelia tilbyr kurs for verneombud og Amu-deltakere.

- Vi har inngått et samarbeid med Stamina Helse og inviterer til grunnkurs i arbeidsmiljø, sier fagsjef i arbeidsmiljø og HMS i Abelia, Gro Lundberg. Kurset er et pilot-prosjekt tilpassset kunnskapsbedrifter som vi tilbyr våre medlemmer i august. 

Arbeidsmiljøloven stiller krav til HMS-opplæring for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Dette kurset er kjent under betegnelsen 40 timers kurs. Lovverket åpner opp for at kurs på færre dager kan avholdes for bedrifter hvor partene har avtalt kortere opplæringstid. Vi ønsker å tilby et kurs som er tilpasset kunnskapsbedrifter, sier Lundberg, både når det gjelder innhold og tidsbruk. Kurset fokusere på HMS-utfordringer som våre medlemmer er opptatt av, samtidig som det tilfredsstiller krav om opplæring som myndighetene stiller. ( jfr Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning § 3-19.)

2-dagers kurs med foredrag og gruppearbeid

Kurset retter seg mot medlemmer av arbeidsmiljøutvalg og verneombud, samt anbefales for ledere, HMS-ansvarlige, HR-personell og ansatte som har til oppgave å lære opp eller lede andre arbeidstakere.

Kurset avholdes i Næringslivets hus, og fasiliteter av Abelia, med kursleder fra Stamina Helse. Kurset har en deltakeravgift på kr 4990,-.

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: