Abelia

Innhold

  • Abelia
  • Brudd i IKT-forhandlingene – mekling på trappene

Brudd i IKT-forhandlingene – mekling på trappene

Nyhet

Publisert

Det er brudd i forhandlingene om overenskomsten mellom NHO-foreningen Abelia og EL og IT Forbundet. Dermed går oppgjøret videre til mekling.

– Vi har ikke kommet til enighet fordi EL og IT Forbundet har fremmet krav som vil innebære en endring i NHOs tariffstruktur, og som vil kunne påvirke andre tariffområder. Dette vil kunne få negativ betydning for våre medlemsbedrifter, sier direktør for arbeidsrett og HMS Birgit Abrahamsen i Abelia.

Partene møtes til mekling 19. oktober kl. 10.00 i Riksmeklerens lokaler. Meklingen vil fortsette tirsdag 20. oktober 2020. Det forutsettes at meklingsfristen utløper samme dag kl. 24.00.  Meklingen vil bli ledet av mekler Hilde Lund.

Abelia er landsforeningen for kunnskaps- og teknologibedrifter. Dette er virksomheter innen IKT, telekom, undervisning, forskning, konsulent/rådgivning, kreative næringer og ideelle organisasjoner. Landsforeningen har over 2.400 medlemsbedrifter med omlag 50.000 årsverk.

EL og IT Forbundet har 38.000 medlemmer. Forbundet organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Hei!

Hei!

Vil du få vårt ukentlige nyhetsbrev på e-post?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: